netoops blog

Barszcz czerwony, kaczka z kabaczkami czy twaróg z wiśnią – dzięki restauracji w polskim pawilonie na Wystawie Światowej EXPO 2017 smaki regionu łódzkiego podbijają Astanę! Jest to kuchnia powstała na styku wielu kultur i tradycji kulinarnych, m.in. polskiej, rosyjskiej, żydowskiej, niemieckiej. Mieszanka smaków i stylów widoczna jest nie tylko na talerzach, ale także w wystroju wnętrza. Na przestrzeni ok. 160 m2 na poziomie II polskiego pawilonu, powstała stylowa restauracja, której poszczególne strefy inspirowane są: podwórcem przy ul. 6 Sierpnia w Łodzi, wnętrzem eleganckiej wilii fabrykanckiej oraz XIX-wiecznego pociągu. 

Oprócz zjedzenia posiłku na miejscu, w restauracji istnieje możliwość zamówienia kateringu, ponieważ restauracja zajmuje się obsługą gastronomiczną wszystkich wydarzeń jakie mają miejsce w polskim pawilonie.

W sprawie zamawiania kateringu polecamy kontakt z:

  • Cezary Sokół – tel.: +48 535 555 695
  • Rusłan Bigeldiev – tel.: +7 775 148 1516

 

 menu_bez_cen_1.jpg

menu_bez_cen_2.jpg

Pliki cookie pomagają nam udostępniać nasze usługi. Korzystając z tych usług, zgadzasz się na użycie plików cookie. Więcej informacji